List od cztelnika-2 2017-06-07

Witam!

No cóż Panowie. Wszystko wskazuje na to, że w Sejmie nie mieliśmy, nie mamy i nie będziemy mieć żadnego poparcia. Każdy z nas pamięta przepychanki ws. ustawy dezubekizacyjnej „niebieskich” projektu PO_PIS w 2007 r. i jej wprowadzenie w kolejnych latach przez PO. Następnie musimy pamiętać o przymiarkach PO do kolejnych ustaw dezubekizacyjnych przed 2015 r.,

Wtedy PO chciało wprowadzić ostrzejszą ustawę ale PIS był przeciw. W grudniu 2016 r. PIS poszedł jednak  dalej wprowadzając rygorystyczną ustawę „niebieskich” i przygotował projekt takiej samej ustawy dla „zielonych” a PO oczywiście było przeciw.

Dowodzi to tylko o jednym : kto u władzy ten wszystko robi aby zawładnąć elektoratem „niezorientowanych”.

Jako kolejny dowód niech stanowi informacja od kolegi Ryszarda, który pisze:

…..cóż to za durne babsko…… ((administrator nie zamieścił tekstu))…… .

Szanowna Posłanka napisała Interpelację nr 12773 do ministra obrony narodowej w sprawie wstrzymania procesu legislacyjnego nad tzw. wojskową ustawą dezubekizacyjną (druk nr 1105)

(Zgłaszający: Joanna Schmidt; Data wpływu: 23-05-2017)

Oryginał można znaleźć na : http://www.sejm.gov.pl/sejm8.nsf/InterpelacjaTresc.xsp?key=3AA45B7C

No cóż – nic ująć nic dodać. A już ta partia zaczynała mi się podobać.